Yumeiho mini tábor


Kezdő tábor Taliándörögdön

Időnként pár napos kezdő tanfolyamot tartunk. A táborba mindenkit szeretettel várunk, aki természetközeli helyszínen, gyönyörű környezetben, egy négy napos mini elvonulás keretében szeretne megismerkedni a Yumeiho masszázzsal.

Az eredetileg a Shaolin völgyből, Kínából származó technika immár több, mint 1600 éves múltra tekint vissza. Jelenlegi formáját és elméletét Saionji Masayuki, japán mestertől ismerjük.

A betegségek megelőzésére használt masszázstechnikát manapság már mozgásszervi és belszervi panaszok esetében is sikerrel alkalmazzuk. A tanfolyam négy napja alatt megismerkedünk a Yumeiho történetével és elméletével, a kezeléshez szükséges alapvető anatómiai ismeretekkel, valamint elsajátítjuk és begyakoroljuk a Yumeiho 100 fogását, amely a továbbiakban az önálló gyakorlás alapja. Mivel a Yumeiho kiválóan alkalmazható a betegségek megelőzésére, már a kezdeti kezelésekkel sokat tudunk tenni a körülöttünk élők egészségének megőrzéséért. A tanfolyam előképzettséget nem igényel, és nem is jelent feltétlenül előnyt, mivel nyomó-gyúró technikája minden más masszázstól eltérő.

Amit a táborba hozni kell

Vékony, pamut hosszúnadrág, póló, egy nagyobb törülköző, jegyzetfüzet, írószer, hálózsák, meleg ruha, lelkesedés.

Jelentkezés

Még nincs időpont a következő mini táborra.