Alapfokú tanfolyam


A Yumeiho útja

Yumeiho masszázs – kezdőknek

A kezdő Yumeiho masszázs tanfolyamot nem csak hivatásos masszőröknek, gyógytornászoknak ajánlom, hanem olyanoknak is, akik “csak” a családjukon, barátaikon szeretnének segíteni e tudás által. Masayuki professzor célja is az volt a módszer világméretű elterjesztésével, hogy legyenek minél többen, akik megtanulják az alapokat, és mintegy megelőzésként tudják azokat a szűkebb környezetükben élő embereket kezelni, akiknek még nincsenek komoly problémáik, de már kisebb tüneteik időnként előfordulnak.

Ezen kívül – és talán ez egy kicsit fontosabb is az előző szempontnál – a Yumeiho egy út.

Sokaktól hallani: “keresem az utamat…”. Igen, ez is egy út. Ugyanúgy, ahogy sok más módszer (például a jóga, a tai-chi, a meditáció, buddhista gyakorlatok, harcművészetek, ima, mantra vagy böjt ) a Yumeiho útja is vezet minket valahova. A kezelés egyben gyakorlás is, ahol lehetőség van befelé figyelésre, vagy éppen a semmire figyelésre, miközben meditatív állapotba juthatunk a lágy ringatózás által. Tehát szívesen látom a tanfolyamokon az “útkeresőket” vagy a már útjukon lévőket is, akik részvételükkel engem is tovább segítenek saját utamon.

A tanfolyam módszerei

A képzést kisebb csoportokban végezzük, minimum 4, maximum 16 fő a lehetséges és optimális létszám. A tanfolyam négynapos, amelyet általában két, egymást követő hétvégén szombat – vasárnap tartunk és egésznapos elfoglaltságot jelent.

Elméleti oktatás

  • a Yumeiho története
  • a testsúlyközpont-eltolódás elmélete
  • anatómia
  • jegyzet az elméleti tudnivalókról

Gyakorlati oktatás

  • teljes bemutató kezelés
  • a Yumeiho 100 fogásának bemutatása
  • egymáson történő gyakorlás

Az egyes fogásokat abban a sorrendben tanuljuk, ahogy a legkönnyebben elsajátíthatók, nem a kezelés menetének megfelelően. A tanfolyamon a Yumeiho mind a 100 fogását tanítjuk, hiszen a későbbi gyakorláshoz szükséges a teljes egészet tudni és a sorrendet rögzíteni.

A részvétel feltételei

A tanfolyam előképzettséget nem igényel, és nem is jelent feltétlenül előnyt, mivel minden más masszázstól eltérő a technika. 18 éves kor felett bárki jelentkezhet.

Amit a tanfolyamra hozni kell

Vékony pamut hosszúnadrág, póló, egy nagyobb törülköző, jegyzetfüzet, írószer.

A következő kezdő tanfolyam időpontja és helye.

A következő tanfolyam Budapest belvárosában lesz 2021. február 27-28-én és március 6-7-én.

A tanfolyam díja 85.000 Ft.

A jelentkezés a tanfolyamra 15.000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé.

Jelentkezni a +36 20 987 1204 -es telefonszámon vagy a lampert.robert@yumeiho-massage.hu e-mail címen lehet Lampért Róbertnél.

Japán diploma

A tanfolyam elvégzése után – néhány hónap gyakorlást követően – lehetőség van hivatalos 2. danos japán diplomát szerezni egy később egyeztetett vizsgaidőpontban.

További részletek a vizsgáról és a diplomáról

Lampért Róbert
+36 20 987 1204