Nagy nyári Yumeiho tábor


Az idei évben – immár 24. alkalommal – augusztus 8 – 13-ig tartjuk a NAGY NYÁRI YUMEIHO MASSZÁZS TÁBORT Zalaszentgyörgyön.

A táborba bárki jelentkezhet, aki tanult már korábban valamilyen szinten Yumeihot, de azokat is szeretettel várjuk, akik csak most szeretnének megismerkedni az alapokkal.

Az első néhány napban mindenki a tudásszintjének megfelelő csoportban tanul, gyakorol, a tábor második felében pedig együtt gyakorol az egész csapat. A haladók abból tanulnak, hogy segítenek a kezdőknek, a kezdők pedig hasznos tudáshoz juthatnak gyakorlottabb társaiktól.

Ha valaki a Yumeiho útját választja, mindenképpen érdemes legalább egyszer részt vennie egy ilyen táborban. Itt hat napig együtt dolgozunk, kezdők a mesterekkel, együtt tanulunk, sírunk, nevetünk, barátságok, néha szerelmek köttetnek.

Részvételi díj: 60.000 Ft, mely tartalmazza az oktatás, a szállás és az ebéd költségét.

A szállás két-háromágyas szobákban a zalaszentgyörgyi művelődési házban, a vegetáriánus ebéd szintén itt lesz. A reggelit és a vacsorát a művelődési ház jól felszerelt konyhájában mindenki magának készítheti el.

Jelentkezni 2016. július 25-ig lehet Burucs Andreánál telefonon a +36 20 452 2670 számon vagy e-mailben aburucs@gmail.com címen, 20.000 Ft előleg befizetésével.

Bankszámlaszám: Unicredit Bank, 10918001-00000492-18180007

Szállást csak akkor tudunk számodra biztosítani, ha az előleg a jelentkezési határidőig megérkezik hozzánk.

(A tábor végén lehetőség lesz vizsgázásra, azaz I. és II. fokozatú japán oklevél megszerzésére, amelyek ára 100, ill. 200 USA dollár.)

Szeretettel várunk:
Paulics Péter
és
Lampért Róbert